Modes deju studijai- 5

31. martā Skrundas kultūras nama Levitas Pavlauskas modes deju studija svinēja piecu gadu jubileju. VIDEO skatīties šeit Modes deju studijā darbojas trīs grupas vecumā no 5 līdz 40 gadiem. Piecu gadu garumā dalībnieku skaits ir audzis un priecējis skatītājus ar dažādu žanru dejām.
Skatītāju atsaucību guvusi deju studijas grupa „Esences”, kas veidojusies no mazo dalībnieku mammām, kuras gadu gaitā iesaistījušas citas dejas cienītājas.

Jubilejas reizē deju studija priecēja savus skatītājus ar modes un deju šovu. Līdzās Levitas Paulauskas dejotājiem uzstājās studijas draugi no Leldes Poriņas deju studijas un Ievas Astaševskas vēderdejotājas.
Par jauku pārsteigumu skatītājiem izvērtās jaunās mākslinieces Endijas Vītolas alternatīvo tērpu šovs un SIA „Arfoss” modes demonstrējumi.

Pasākuma laikā frizieru salonu „Balbieris” un „Daces skaistuma pasaule” veidoja frizūras, tādējādi rādot skatītājam gan darba procesu, gan jau gatavus matu sakārtojumus.
Jubilejas noslēguma dejā vienojās visi studijas dejotāji, vēlreiz atgādinot, ka deja spēj atbrīvot prātu un radīt prieku ikvienam. Teksts- Loreta Robežniece
Foto- Alans Perševics un Aivita Emerberga