Skrundas modes deju grupas piedalās festivālā Kuldīgā

2.martā Skrundas kultūras nama Levitas Paulauskas modes deju grupas piedalījās AEROBIKAS UN DEJU FESTIVĀLĀ „ VIVA FITNESS 2013” Kuldīgā, kura demonstrēja savu dejotprasmi, izdejojot piecas dažādas dejas - hipihop, soul, rock un laikmetīgās dejas ritmus. Pasākuma programmu vadīja atraktīvais „ Kurzemes radio” dj Andris Grīnvalds, kurš atraktīvi pieteica dalībniekus un visa pasākuma laikā aktīvi iesaistīja arī skatītājus.
Aerobikas un deju festivālā piedalījās dejotāji no Talsiem, Rojupes, Rīgas, Skrundas, Dobeles, Tukuma un Rojas, kā arī pašmāju dejotāji no Kuldīgas. Kopumā tika izrādīti 42 priekšnesumi dažādos deju stilos – hip hop, step, salsa, Freestyle, laikmetīgā deja, brake dance u.c. Pasākumu kuplināja arī „ Kuldīgas Pērles” laureāti.
Skrundas modes deju grupu vadītāja Levita Paulauska atzina, ka festivāls ir nozīmīgs gan viņai pašai, satiekot savus kolēģus un daloties pieredzē par redzēto, dzirdēto, kā arī tas ir nozīmīgs pašiem modes deju dejotājiem – skatuves pieredzes veidošanā. Šis festivāls piedāvā ne tikai izdejoties, bet gūt jaunas idejas savam darbam, kā arī būt visiem kopā un sajust dejotprieku.
Levita Paulauska ir apmierināta ar savu dejotāju sniegumu, jo bērni uz skatuves sevi bija parādījuši par visiem 100%. Kaut arī festivāls bija garš un nogurdinošs īpaši mazajiem dejotājiem, tomēr padarītais darbs un gandarījums visos radīja prieku. Pasākuma noslēgumā visi dalībnieki tika pie gardām balvām – konfektēm un garšīgām picas šķēlēm no „Stendera Picas”.
Teksts- Svetlana Rudzīte