Aizvadīts Latvijas čempionāts galda hokejā

5. maijā Inčukalnā notika Latvijas čempionāts galda hokejā. Šoreiz mūsējie bez medaļām. Turnīrā piedalījās 87 dalībnieki, arī viesi no Igaunijas, Lietuvas un Zviedrijas. Vistuvāk bronzai bija Valts Smagars, diemžēl zaudējums play-off sērijā ar 2:4 un ceturtā vieta. Mūsējo vietas čempionātā:
4. Valts Smagars, 8. Artjoms Zaharovs, 10. Jevgēņijs Zaharovs, 14. Gints Lasmanis, 16. Edgars Mucenieks, 20. Edgars Vītols.

2.līgā- 1.v. Sandis Kadakovskis, 5.v.Arnis Vītols, 21.v.Kārlis Ābols.

3.līgā- 14.v.Dāvis Stepanskis,16.v. Ēriks Kricaks.

4.līgā- 3.v.Kristers Igors Bolsunovskis, 4.v.Ingus Danenbergs, 8.v.Rūdis Kadakovskis, 9.v. Rolands Folkheims, 10.v.Igo Radžabovs, 14.v.Kārlis Dureika, 16.v.Orlands Andže.


Līdz ar to tika noskaidrots Latvijas izlases sastāvs gaidāmajam Eiropas čempionātam, kurš norisināsies Rīgā no 8.-10.jūnijam. Junioru izlasē spēlēs Gints Lasmanis un Edgars Vītols. Senioru izlasē spēlēs Arnis Vītols. Open izlasē spēlēs Valts Smagars, Artjoms Zaharovs, Edgars Mucenieks, Jevgēņijs Zaharovs un Gints Lasmanis, kurš ir vienīgais no Latvijas junioriem, kurš spēja izcīnīt vietu prestižajā Open. Informāciju sagatavoja Arnis Vītols