Līgo dienas jampadracis Nīkrācē

23.jūnijā Nīkrāces pamatskolas sporta laukumā tikās aktīvākie sportisti uz Līgo dienas jampadraci. Jampadracī pieteicās sešas komandas - „Draiskules &Co”, „Punduri”, „Alpi bļodā”, „Wintertur”, „ B1” un „Ziedu 5”. Sacensības iesākās ar savstarpēju apsveikšanu. Katrs dalībnieks varēja izmēģināt savu veiklību „Lidojošajos šķīvīšos”, „Balonu šaušanā”, „Tauriņu ķeršanā”, „Lidojošajos kartupeļos” un „Zābaka mešanā tālumā”. Savukārt komandas saliedētību parādīja kopējās disciplīnās – „Mēmajā šovā”, „Salmiņu iemēģināšanā”, „Vārtu gūšana futbolā” un „Slotu futbolā”. Uzvarētāji tika apbalvoti pirms Līgo svētku ielīgošanas. Par uzvarētājiem kļuva Ziedu 5 mājas komanda. Komandas sastāvā – Gunita Viļumsone, Egons Viļumsons, Andris Butkus, Kristīne Dembovska, Māris Reinfelds un Oskars Kārkliņš. Otro vietu ieguva „B1” komanda. Komandā – Ēriks Jaunzems, Jānis Rītiņš , Andris Viļumsons, Ance Balode, Ivans Brovdi un Māris Šķieris. Trešo vietu ieguva „Draiskules &Co”. Komandas sastāvā – Svetlana Rumpe, Dace Šķiere, Sellija Jansone, Anita Miksone, Inese Matsate- Matsone un Vims.
Bija arī specbalvas. „Balonu šaušanā” to saņēma Kalvis Lencbergs, kurš no 5 baloniem sašāva četrus, „Mēmajā šovā” tā tika Mārtiņam Šķierim, kurš savai komandai parādīja uzdevumu un tā spēja atminēt 0,03 sekundēs. „Zābaku mešanā tālumā”- Ērikam Jaunzemam, kurš precīzi izpildīja uzdoto uzdevumu un aizmeta zābaku 21,12 metrus. „Lidojošajos kartupeļos” labāko rezultātu uzrādīja Oskars Kārkliņš, uzdevumu izpildīja 00:01:42 sekundēs. Bet visprecīzākais „Lidojošajos šķīvjos ” bija Māris Reinfelds, kuram no trim lidojošiem objektiem mērķi sasniedza visi trīs. Specbalvu ieguva „Wintertur” pārstāve Mauon, kura bija ieradusies ciemos no Holandes un piekrita izpalīdzēt komandai, lai tā varētu piedalīties sacensībās.
Paldies sacensību dalībniekiem par sportiskām aktivitātēm! Paldies līdzjutējiem par dalībnieku uzmundrināšanu! Paldies tiesnešiem par aktīvu darbu! Informāciju sagatavoja Ilona Rītiņa
Foto- Ieva Freidenfelde, Anna Boginska