Kuldīgas restorānu nedēļa atgriežas ar astoto gardēžu sezonu

Kuldīgas restorānu nedēļa atgriežas ar astoto gardēžu sezonu

Kuldīgas restorānu nedēļa šogad norisināsies astoto sezonu pēc kārtas un jau kļuvusi par gardēžu ikgadēju tradīciju ne tikai kuldīdzniekiem, bet arī pilsētas viesiem. Šogad Kuldīgas restorānu nedēļa “Taste Kuldīga” notiks no 5. līdz 11. decembrim, kuras laikā četrpadsmit Kuldīgas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās varēs baudīt svētku laikam sagatavotos piedāvājumus par draudzīgu cenu – divu ēdienu maltīte par 12 eiro un trīs ēdienu maltīte par 17 eiro.

Kuldīga viennozīmīgi ir vērā ņemams Latvijas gastronomijas galamērķis ārpus Rīgas, ar labu un daudzveidīgu piedāvājumu – pilsētā un tās apkārtnē ir vairāk nekā 30 ēdināšanas uzņēmumi. “Gastronomija ir Kuldīgas neatņemama sastāvdaļa, un restorānu vai kafejnīcu apmeklējums nav tikai stāsts par ēšanu, bet ļauj ne tikai pilsētas viesiem, bet arī pašiem kuldīdzniekiem atklāt Kuldīgas vietējo kultūru caur garšu pieredzi”, stāsta “Bangert`s” īpašnieks Artis Rozītis, kurš Kuldīgas restorāna nedēļā piedalās jau kopš pirmsākumiem.

Restorāna nedēļas dalībnieki: Bangert's, Cafè Riverside, Kafejnīca "Pagrabiņš", The Marmalade, Jēkaba sēta, Goldingen room, Strauss un Kaza - Ferma, Restorāns, E-veikals, Skrundas muiža / Skrunda Manor, Pilskrogs, KOPA Taste, Parrilla Venta / Rezidence Kafe Venta, Hotel Virkas muiža, SAVS konceptkafejnīca un Bārs - klubs Stender's.