Cirka izrāde Skrundas kultūras namā

Cirka izrāde Skrundas kultūras namā

Svētdien, 11. oktobrī plkst. 12.00 aicinām uz cirka izrādi Skrundas kultūras namā. Uz izrādi "Ceļojums pie Baltā Lāča" aicinām gan lielos, gan mazos skatītājus – visu ģimeni!

Izrāde “Ceļojums pie Baltā Lāča” ir savdabīgs brīnumaino pārvērtību triku kaleidoskops, kurā bagātīgi pārstāvēti tradicionālie cirka žanri netradicionāli teatralizētā  uzvedumā. Izrāde ir svētku noskaņas caurstrāvota. To nodrošina gan fantastiskā tērpu kolekcija, kurus mākslinieki manina vienu pēc otra sekunžu laikā, nenepazūdot no skatītāju vērojošājām acīm. Izrādē dinamiski savijas burvju triki ar akrobātikas, žonglēšanas un klaunādes elementi lieliskā profesionālā izpildījumā.

Cirka izrāde domāta ikkatram, kas vēlas pavadīt stundu jautrā, azartiskā gaisotnē. Lielam un mazam! Visai ģimenei! Par īpašu jautrību mazajiem skatītājiem parūpēsies jautrie taksīši. Un, protams, Baltais Lācis!

Latvijas cirka mākslinieku duets Ina un Kristaps “Creative duo” pēdējo 10 gadu laikā daudz koncertē Eiropas valstīs (“Circus Salto - Kerstcircus Sander&Friend” Nīderlandē, “Cirque Alexandre Bouglione Officiel”  un “Circus Rose-Marie Malter” Beļģijā, franču TV šovs “Le Plus Grand Cabaret Du  Monde”,  “Circus at Coliseu de Lisboa” Portugālē, franču koncertaģentūra MAS Music, Arts & Show ....), uzstājušies arī Minskas, Maskavas, Baku, Almatas valsts cirkos un Nikuļina Maskavas cirkā, kā arī ieguvuši laureāta titulus un specbalvas prestižajos starptautiskajos cirka festivālos Rīgas cirkā (Latvija), Uhaņā (Ķīna), Ašdodā (Izraēla), Maskavā (Krievija), Almatā un Astanā (Kazahstāna).

Plānotais  izrādes garums: 1 stunda bez starpbrīža.
Izrāde domāta visiem bez vecuma un valodas ierobežojuma.

Biļešu cenas sēdvietām – 6 eiro.

Piedāvājam 25% atlaidi biļetei ar atsevišķu sēdvietu  bērniem līdz 7 gadu (ieskaitot) vecumam (pieaugušo pavadībā).

Klēpī – bērni bez maksas līdz 3 gadu vecumam.

Biļetes nopērkamas kultūras namā pirms izrādes.

KAS PIRMAIS PĒRK, TAS TUVĀK SĒŽ!!!

Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;
• Jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.