Atklāj Zigurda Kristvalda un Sindijas Kļaviņas mākslas darbu izstādi

Atklāj Zigurda Kristvalda un Sindijas Kļaviņas mākslas darbu izstādi

Ar milzu prieku, lepnumu un aizkustinājuma asarām šodien, 30. jūnijā, Skrundas kultūras namā aizvadīta izstādes “Cilvēka stāsts” atklāšana. Izstādē apskatāmi Zigurda Kristvalda un Sindijas Kļaviņas mākslas darbi. Izstāde tapusi par godu Zigurda dzīvesstāstam un dzīves uztverei, aicinot ikvienu aizdomāties un pamanīt, ka ikkatra cilvēka stāsts ir ļoti īpašs un nozīmīgs.

Māksliniece Sindija Kļaviņa savā runā neslēpa gandarījumu un prieka asaras: “Es ļoti lepojos ar savu draugu Zigi, par kura iekšējo spēku var tikai brīnīties. Šis stāsts ir par mums visiem, ne tikai par mums. Mēs visi esam īpaši un esam pelnījuši dzīvot piepildītu un laimīgu dzīvi. Paldies, ka esat šeit sanākuši, lai atzīmētu šo brīnišķīgo pasākumu.

“Es šodien esmu ļoti pacilāts. Es nedomāju, ka es kaut ko tādu sasniegšu. Protams, māksliniece man ļoti daudz palīdzēja, es pats to nebūtu panācis. Man šis darbs ļoti iepatikās un es turpināšu,” sacīja Skrunda aprūpes centra iedzīvotājs Zigurds Kristvalds.

Savukārt Skrundas pilsētas un pagasta pārvaldes vadītāja Guna Skrebele uzsvēra, ka tikai radoši cilvēki ir dvēselē ļoti bagāti un ja viņi prot ar savu bagātību dalīties, tad bagātāki topam mēs katrs. “Daudzi varbūt nemaz nenojauš, cik daudz laiks šajos darbos ir ieguldīts, viss kas šajā cilvēkā mājo ir tapis mākslas darbos – lielākos vai mazākos. Man ir liels prieks, ka mēs esam šodien šeit sapulcējušies un varam apskatīt šos darbus, tādējādi arī mūsu pasaule kļūst bagātāka.”

Izstāde Skrundas kultūras nama mazajā zālē būs apskatāma visu jūlija mēnesi.