Disko „Kurši” trešais salidojums

Disko „Kurši” trešais salidojums 5.oktobrī Skrundas kultūras namā jau trešo gadu pēc kārtas uz tikšanos aicināja kādreizējie Skrundas kultūras nama dīdžeji, gaismotāji un diskotēkas „Kurši” dibinātāji.
Kultūras nama pilnā zāle liecināja, ka šī tikšanās ir ļoti gaidīta, jo tā ir iespēja izbaudīt dažādas muzikālas gaumes, kuru demonstrēja daudzi dīdžeji- pats pirmais Raimonds Tože, viņa dēls Tonijs Tože, uz šo pasākumu no Jelgavas bija atbraucis Valdis Bračs, no Rīgas - Andris Ozols. Pirmo stundu visi varēja uz projektora skatīties vecos videoklipus, kurus no personīgās kolekcijas bija sarūpējis gaismotājs un skaņu vīrs Imants Johansons. Par gaismām visu nakti rūpējās Uldis Veiss. Lai pasākums būtu interesants, tajā ik palaikam bija arī kādi pārsteigumi. Viens no tiem -īpaši sagatavota deja „Candyman”, ar kuru visus sveica Skrundas modes grupa „Esences”. 
Jau otro gadu pasākumu kuplina mūzikas draugi no „Kurzemes Radio”- Dainis Pilskungs un Māris Dadzis -, kuri savā uzstāšanās laikā spēja vienot dziesmā atsaucīgo Kuršu publiku. Uz šo salidojumu ar īpašu apsveikumu bija ieradies arī kādreiz tik slavenās Kuldīgas diskotēkas „Ventas Dzirkstis” vadītājs un Dj Viesturs Liepiņš.
Ja uz rīta pusi pl.4.00 vēl ir pilna zāle ar dejotājiem, kuri pēc septiņām garām deju stundām vēl ir gatavi saukt: „Atkārtot!”, tad pasākuma organizatori var smaidot uzgavilēt, jo tas nozīmē, ka pasākums ir izdevies! Paldies dalībniekiem skatuves abās pusēs-gan tiem, kuri rūpējās par mūziku, skaņu, gaismām un atmosfēru, gan tiem, kuri to visu baudīja un labi pavadīja laiku! Nākamā gada pirmā oktobra sestdiena ir jāatceras no galvas- tas ir Kuršu laiks!
Teksts un foto - Aivita Emerberga, „Kuršu krustmāte”