Pensionāru satikšanās Raņķos

Pensionāru satikšanās Raņķos Kad rudens nokrāso lapas un piebārsta ar tām celiņus un takas – atkal ir pienākusi pensionāru satikšanās diena Raņķos, satikšanās ar bijušajiem darba kolēģiem, ar labiem draugiem, ar sen neredzētiem cilvēkiem.
Kā jau katru gadu, arī šogad tika sveikti jaunie pensionāri – Rasma Janmeija, Dzintra Priede, Juris Freijs, Staņislavs Ņuņevics. Ar aplausiem un labām domām sveicām arī uz pasākumu neieradušos pensionārus – Līnu Lasmani, Agri Doniņu un Jāni Jankovski.
Katrs no jaunajiem pensionāriem uzzināja savu ziedu horoskopu, aizdedzināja svecīti sirds siltumam un gaismai, saņēma ziedus un laba vēlējumus.
 
Raņķu pagasta pārvaldes vadītājs Dainis Eisaks pensionāriem novēlēja labu veselību un izturību un sacīja, ka jaunie pensionāri ir kļuvuši par laimīgiem cilvēkiem, jo maciņā noteiktā datumā ieripo noteikta naudas summa, ko viņi nopelnījuši, čakli strādājot.
Jautrību pasākumā ienesa Ventspils blumīzeristi.
Dzīve ir pilna laimītēm, kas mēdz pārsteigt kā taurenis uz pleca, uzmundrināt kā rīta kafija un reibināt kā malks vīna, vienalga, vai Tev pieder zelta zivtiņa, vai tikai zelta debesis. Lai katra diena Jums ir kā dāvana! 
 
Teksts un foto - Aija Zeme, Raņķu kultūras darba organizatore.