Skrundā atkal kopā diskotēka „Kurši”

Skrundā atkal kopā diskotēka „Kurši”  3.novembra vakarā Skrundas kultūras namā izdejoties 80.-90. gadu mūzikas pavadījumā visus aicināja reiz kultūras namā dibinātās diskotēkas „Kurši” dīdžeji. Publikas atsaucība bija liela, jo uz šo pasākumu sabraukuši gan bijušie skrundenieki, kurus dzīves takas aizvedušas uz visām debess pusēm, gan viesi. FOTO no pasākuma skaties šeit. Pasākuma sākumā publika baudīja Imanta Johansona sarūpētos dziesmu videoklipus un ilgi nebija jāgaida līdz pirmajam deju pārim. Ar īpašu dziesmu visus sveica radošā apvienība „Par kaijām”, un tad uz skatuves tika izsaukti visi, kas stāvēja gan pie diskotēkas „Kurši” šūpuļa, gan tie, kuri šim pulciņam pievienojās vēlāk: Mārīte Tože, DJ Raimonds Tože, skaņu meistars Imants Johansons, gaismotājs Uldis Veiss, DJ Andris Ozols, DJTonijs Tože.
Kultūras nama Levitas modes deju grupa „Esences” pasākuma dalībniekus iepriecināja ar speciāli šim vakaram iestudētu deju ar reiz slaveno Village People dziesmu „YMCA”.
Līksmība turpinājās visu vakaru, un bija arī īpašais viesis-Jānis Buķelis. Par to, ka muzikālais pārsteigums izdevies, liecināja klausītāju skaļie saucieni „Atkārtot!”.
Lai vēl vairāk saliedētu visas sanākušās paaudzes, tika mācīti pirmie disko deju soļi lielajā „Kuršu” kopdejā.
Skrundā ieradušies un ar savu klātbūtni iepriecināja „Kurzemes Radio” raidījumu vadītāji Māris Dadzis un Dainis Pilskungs, kurš reiz bijis dīdžejs Kuldīgas diskotēkā „Ventas dzirkstis”. Viņi savā deju stundā paspēja gan ar publiku sadziedāties, gan novadīt dažas atrakcijas.
Pulkstenis nemanot rādīja jau piekto rīta stundu, kad laiks pēdējai dejai.Un gluži kā senās dienās, skanot „Jauns mēness” dziesmai „Nemanot”, bija skaidrs, ka ballīte ir beigusies. Nakts negulēta, dejotājiem pēc tāda deju maratona kājas nogurušas, bet pozitīvās emocijas par to, kas piedzīvots un redzēts „Kuršu” diskotēkā vēl ilgi priecēs.
 Paldies visiem, kas piedalījās un darbojās, lai šis vakars mums kopā izdotos tik lielisks!
Teksts-Aivita Emerberga
Foto- Alans Perševics