Skrunda gatavojas Lieldienām

Skrunda gatavojas Lieldienām

Tuvojoties Lieldienām, Skrundas pilsētas un Skrundas pagasta pārvalde ar dažādām idejām un darbiem iesaistās pilsētas dekorēšanā.

Skrundas pilsētas un pagasta pārvaldes vadītāja Dace Buķele: “Svētku dekorācijās tiks izmantotas jau iepriekšējos gados veidoti dekori, kas šogad papildināti ar jauniem elementiem. Iebraucot pilsētā, viesi tiks sveicināti ar uzrakstu, un aicināti izbaudīt radīto svētku sajūtu. Jau šobrīd pie pārvaldes ēkas var apskatīt simboliskus pavasara vēstnešus un Lieldienu dekorus.”

Māksliniece Sindija Kļaviņa Grāvele: “Dekorācijas tapa vairākas nedēļas. Prātā ienāca ideja par uzrakstiem, kuri, iebraucot pilsētā, ikvienam raisītu jaukas sajūtas. Šis ir trešais gads, kad iesaistos svētku dekorāciju veidošanā. Domāju, ka šādā veidā varam iedzīvināt pilsētas vidi, un tas noteikti rada priecīgāku un skaistāku svētku gaidīšanas laiku.”

Lieldienas Rudbāržu pagastā

Līdz 28.martam uzzīmē savu Lieldienu stāstu, nogādā to līdz Rudbāržu jaunatnes darbiniecei, piedalies konkursā. Trīs labākie zīmējumi tiks apbalvoti.

1.aprīlī plkst.12.00 pie Rudbāržu pagasta pārvaldes notiks svētku tirdziņš. Plkst. 12.00 – 14.00 izjāde ar poniju, plkst. 14.00 – Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” ar Pētera Trupa muzikālo izrādi “Ola te, ola tur…zaķa nav nekur!”

“Sudmalnieku birzī” Lieldienu lustes

31. martā 11.00 “Sudmalnieku birzī” - atrakcijas, draiskošanās un Lieldienu lustes kopā ar zaķiem un lielajiem lāčiem. Olu ripināšana un krāsoto olu izstāde. Olas jāņem līdzi. Piepūšamās atrakcijas pie labvēlīgiem laikapstākļiem. Sēklu, puķu sīpolu un sīksīpolu tirdziņš.

Lieldienlustes visu paaudžu nīkrācniekiem

31. martā 12.00 pie atpūtas centra - Lieldienlustes visu paaudžu nīkrācniekiem. Uz jautrām rotaļām, našķēšanos un dažādām radošām izdarībām aicinās lustīgais Lieldienu zaķis. Pozitīva svētku atmosfēra un interesanti pārsteigumi garantēti.

Dažādas Lieldienu aktivitātes Skrundā

31. martā 14.00 pie kultūras nama -gaidāmas dažādas Lieldienu aktivitātes lieliem un maziem. Nāc, piedalies un baudi svētkus kopā!