Nīkrāces saieta namam jubileja

9.martā Nīkrāces saieta namā tika svinēta 1.dzimšanas diena. Viesiem bija jāierodas uz pasākumu izrotātās cepurēs un līdzi bija jāņem vīriešu kaklasaite, pieskaņota galvassegai, diegs un adata. Pirms runām un sveikšanām saieta nama vadītāja Inga Koļesova parādīja un pamācīja, kā no kalasaitēm var ātri pagatavot ineteresantu apkaklīti džemperim vai rotu blūzei. Kad visi bija skaisti sapucējušies, tad arī tika dots vārds sveicējiem. Nīkrāces pagasta pārvaldes vadītāja Benita Lielāmere uzdāvināja sienas pulksteni, kurš tiks novietots otrajā stāvā, telpā, kura tiek izmantota gan kā ēdamistaba, gan arī kā macību telpa. No pagasta sporta organiozatores Ilonas Rītiņas visi saieta nama darbinieki tika pie nevīstošiem pašadarinātiem ziediņiem. Skaistu vēlējumu izteica pamatskolas skolotāja Elīna Linkovska. Viņa uzdāvināja mazu suvenīru - kāpuriņu- un novēlēja saieta namam nākamajā darbības gadā no maza kāpuriņa pārvērsties skaistā taurenī.
Pēc svinīgām runām viesi tika aicināti pie galda un cienāti ar pašu sarūpētiem gardumiem. Kā jau tas dzimšanas dienā pienākas, bija arī tortes, sveces tajās un mīļa kopā būšana.
 Sirsnīgs paldies visiem par jaukajiem vēlējumiem dzimšanas dienā gan tiem, kuri sveica klātienē, gan arī tiem, kuri sveica neklātienē.
Teksts- Inga Koļesova
Foto- Aivita Emerberga